Visita el Consolat de Mar i la Llotja

971 17 71 50 | consolat@caib.es
Inici

Inscripció per dia a les amb idioma

Omple el següent formulari.

25
30
15
40
9
9
30
9

Si vol inscriure acompanyants, selecciona el número de persones que l'acomanyen i omple les dades de cada una.

En fer la inscripció, confirmau la veracitat de les dades aportades, així com l'acceptació i el compliment de les normes que es detallen a continuació.

Termini d'inscripció: fins a 48 hores abans de la visita, sempre que hi hagi places disponibles.

Cancel·lacions: si voleu cancel·lar la visita, us demanam que ens envieu un missatge amb el detall dels participants afectats, com a mínim 24 hores abans de la visita, a l'adreça electrònica consolat@caib.es. També podeu fer canvis d'acompanyants, però en cap cas afegir-ne més.

Les visites s'inicien amb puntualitat, per la qual cosa heu de ser deu minuts abans a prop de la porta d'entrada (passeig de Sagrera, 2, Palma. Porta del Consolat de Mar, devora els canons).

Limitacions en la pujada al terrat de la Llotja: atesa la dificultat d'accés al terrat, amb una escala d'altura equivalent a quatre pisos, no poden participar a la visita del terrat de la Llotja les persones amb malalties cardiorespiratòries, vertigen o mobilitat reduïda. L'organització queda eximida de tota responsabilitat derivada de l'incompliment d'aquestes condicions.

A la visita del terrat no està permès recolzar-se a les barreres dissuasives, ni acostar-se a la façana (cal mantenir-se a una distància mínima d’un metre).

Els menors d'edat han d'anar acompanyats d'un major d'edat.

L'organització es reserva el dret d'admissió. La no observació de les indicacions en temes de seguretat i de conservació del patrimoni assenyalades pel personal acompanyant és motiu d'expulsió. Els visitants s'han de mantenir a prop del grup i el guia i vigilar les seves pertinences personals.

Els visitants es comprometen a mantenir un comportament i una actitud de respecte envers el monument. Està prohibit, i penat per llei, atacar la integritat del patrimoni, fent pintades, grafits, etc., així com llençar objectes. No està permès menjar, fumar ni beure, a excepció d'aigua.

Ús i protecció de les vostres dades personals: les dades de caire personal introduïdes seran utilitzades únicament per a l'organització i gestió de la vostra visita, així com a mesura de seguretat en l'accés als edificis. Les vostres dades identificatives seran eliminades definitivament dels registres con a màxim 60 dies després de la visita. En tot moment teniu dret d'accessió, rectificació, cancel·lació i oposició, el qual podeu exercir enviant un missatge de correu electrònic a l'adreça consolat@caib.es

Imatges de la visita: en ocasions es prenen imatges fotogràfiques de la visita, que posteriorment són publicades a les xarxes socials del Consolat de Mar perquè els assistents puguin descarregar-se-les gratuïtament. Si no voleu aparèixer-hi, us demanam que ens ho comuniqueu, al menys 24 hores abans de la visita, mitjançant un missatge electrònic a l'adreça consolat@caib.es

L'organització es reserva el dret de cancel·lar la visita, amb o sense preavís, pels motius que consideri pertinents.