Visita el Consolat de Mar i la Llotja

971 17 71 50 | consolat@caib.es
Inici

Visites nocturnes al Consolat de Mar i a la Llotja (inclòs el terrat)

Les visites seran cada sempre en dijous i començaran el 2 de juny i acabaran el 22 de setembre, en tres torns: a les 19:30 h, a les 20.30 h i a les 21.30 h.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer els edificis que formen el conjunt singular de la seu de la Presidència del Govern, el Consolat de Mar i la Llotja (el terrat inclòs).

Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult. Els menors de 18 anys no acompanyats han de dur una autorització signada pels pares, tutors o representants legals.

La pujada al terrat de la Llotja és a peu, per una escala de caragol que té una alçada de devers quatre pisos. No té accés per a persones amb mobilitat reduïda a causa de les limitacions de la mateixa arquitectura d'estil gòtic. Les persones que no hi puguin pujar poden esperar la resta del grup dins la Llotja. El punt de trobada i l'inici de la visita serà l'entrada al Consolat de Mar pel passeig de Sagrera (on hi han els canons). Finalment, es recomana arribar uns 10 minuts abans de l'inici de la visita.

*La visita al terrat de la Llotja es pot suspendre en cas de mal temps.

Selecciona el dia al qual es vol inscriure